ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ
КАЛЕНДАР ПОДІЙ
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
КУРСИ ВАЛЮТ
???? ???????? ?????? ?? ??????
АРХІВ НОВИН



Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (18)
Січень 2024 (2)
Грудень 2023 (3)
Листопад 2023 (9)
Жовтень 2023 (9)

Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції»


Категория: ---       Дата: 17-05-2019, 14:41      

16 травня 2019 року в Сумському центрі післядипломної освіти для державних службовців Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства та Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області відбулось навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції».

 Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції» Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції»

В рамках семінару були розглянуті  наступні питання: інститут викривачів як перспектива ефективної боротьби з корупцією (Мироненко Т. Є., провідний інспектор з питань запобігання і виявлення корупції Сумського обласного центру зайнятості, доцент кафедри правосуддя юридичного факультету СНАУ, кандидат юридичних наук, адвокат, Почесний працівник прокуратури); захист прав громадян, що підозрюються за вчинення корупційних діянь (Андріянова Ю. М., заступник начальника відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області, магістр права); запобігання та врегулювання конфлікту інтересів на публічній службі (Колодченко О. В., головний спеціаліст відділу з питань запобігання та виявлення корупції апарату Сумської обласної державної адміністрації); адміністративно-правові заходи протидії корупції. Відповідальність за корупційні правопорушення (Мальцев Д. С., спеціаліст з юридичний питань Хотінської об’єднаної територіальної громади).

 Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції» Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції»

По закінченню слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації


Если вам понравилась эта новость, не пропустите:

Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції»{related-news}Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції»!
Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Сучасні інструменти запобігання і протидії корупції».


__________ _____________ __________ ______ ____ ______ ______________ __________ ________ ______ ________ _____ ________ _______ _____ _________ ____ ______ _____ ______ ___ __________ ____ _______ ______ ______ ______ ________ ______ ____ ________ ____ ________ _______ ______
ОПИТУВАННЯ
Чи має для Вас практичне значення підвищення кваліфікації
Так
Ні
Частково
Не замислювався
?????? ????? ??????
?????? ????? ??????
??????? ???? ??????
?????? ????????????????
?????? ??????? ????
?????? ?i??? ????
????????? ???????? ???????? ??????
???????? ?????? ???????? ???????? ??? ??????????? ??????
{sape_links}