ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ
КАЛЕНДАР ПОДІЙ
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
КУРСИ ВАЛЮТ
???? ???????? ?????? ?? ??????
АРХІВ НОВИН



Березень 2024 (11)
Лютий 2024 (18)
Січень 2024 (2)
Грудень 2023 (3)
Листопад 2023 (9)
Жовтень 2023 (9)

Тематичний короткостроковий семінар «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи»


Категория: ---       Дата: 11-10-2018, 14:33      

 

З 09 до 11 жовтня 2018 року відбулося навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи» для керівників, спеціалістів архівних відділів районних державних адміністрацій, міських рад.

Навчання провели працівники управління документального забезпечення апарату Сумської обласної державної адміністрації та Державного архіву Сумської області.

Тематичний короткостроковий семінар «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи» Тематичний короткостроковий семінар «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи»

На виїзних практичних заняттях до Державного архіву Сумської області для слухачів були актуальними питання для обговорення: організація діяльності архівних установ в умовах адміністративно-територіальної реформи; оформлення описів справ та науково-довідкового апарату до них; проведення експертизи цінності документів з метою вилучення документів для знищення. Складання акту про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ; оформлення інформаційно-аналітичних документів.

Тематичний короткостроковий семінар «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи» Тематичний короткостроковий семінар «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи»

Також слухачі ознайомилися з новими нормативно-правовими актами з питань архівної справи та діловодства; порядком виконання архівними установами запитів юридичних та фізичних осіб на підставі архівних документів та оформлення архівних довідок (копій, витягів); з вимогами до складання планово-звітної документації архівних установ.

По закінченню навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Матеріали до семінару


Если вам понравилась эта новость, не пропустите:

Тематичний короткостроковий семінар «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи»{related-news}Тематичний короткостроковий семінар «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи»!
Тематичний короткостроковий семінар «Організація архівної справи в умовах адміністративно-територіальної реформи».


__________ _____________ __________ ______ ____ ______ ______________ __________ ________ ______ ________ _____ ________ _______ _____ _________ ____ ______ _____ ______ ___ __________ ____ _______ ______ ______ ______ ________ ______ ____ ________ ____ ________ _______ ______
ОПИТУВАННЯ
Чи має для Вас практичне значення підвищення кваліфікації
Так
Ні
Частково
Не замислювався
?????? ????? ??????
?????? ????? ??????
??????? ???? ??????
?????? ????????????????
?????? ??????? ????
?????? ?i??? ????
????????? ???????? ???????? ??????
???????? ?????? ???????? ???????? ??? ??????????? ??????
{sape_links}