ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ
КАЛЕНДАР ПОДІЙ
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
КУРСИ ВАЛЮТ
???? ???????? ?????? ?? ??????
АРХІВ НОВИН



Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (18)
Січень 2024 (2)
Грудень 2023 (3)
Листопад 2023 (9)
Жовтень 2023 (9)

Професійна програма


Категория: ---       Дата: 11-06-2019, 15:07      

З 03 до 12 червня 2019 року в Сумському центрі післядипломної освіти проходять навчання за професійною програмою державні службовці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Сумській області. 

Професійна програма

Слухачі поглиблюють знання з найважливіших напрямків державної політики в Україні і механізму її реалізації на сучасному етапі; ознайомилися з основними напрямами вдосконалення державного управління та державної служби; з основними можливостями сучасних інформаційних технологій та їх застосування в практичній діяльності; опанували антикорупційне законодавство України.

Професійна програма Професійна програма

Зі слухачами працювали працівники-практики органів публічної влади та викладачі Сумських вищих навчальних закладів.

Другим блоком - галузевої складової навчання були питання: стратегічне управління та планування, система бухгалтерського обліку, реформування системи управління державними фінансами, реформи в системі органів Держаудитслужби, форми та види державного фінансового аудиту, практика формування аудиторського звіту, дослідження стану внутрішнього контролю та внутрішнього аудиту під час контрольних заходів та інші. 

Професійна програма

У роботі семінару прийняли участь працівники Державної аудиторської служби України:

Волянський Ігор Романович, директор департаменту стратегічного планування, звітності та методології Державної аудиторської служби України;

Боровкова Тетяна Володимирівна, начальник управління розвитку державного фінансового аудиту та контролю за використанням коштів ЄС Державної аудиторської служби України;

Кучма Ольга Миколаївна, начальник управління нормативно-методологічного забезпечення процесу державного фінансового контролю Державної аудиторської служби України.

Професійна програма Професійна програма

За програмою семінару слухачі пройшли вхідне, поточне та вихідне комп’ютерне тестування, а також склали профільне тестування та отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.


Если вам понравилась эта новость, не пропустите:

Професійна програма{related-news}Професійна програма!
Професійна програма.


__________ _____________ __________ ______ ____ ______ ______________ __________ ________ ______ ________ _____ ________ _______ _____ _________ ____ ______ _____ ______ ___ __________ ____ _______ ______ ______ ______ ________ ______ ____ ________ ____ ________ _______ ______
ОПИТУВАННЯ
Чи має для Вас практичне значення підвищення кваліфікації
Так
Ні
Частково
Не замислювався
?????? ????? ??????
?????? ????? ??????
??????? ???? ??????
?????? ????????????????
?????? ??????? ????
?????? ?i??? ????
????????? ???????? ???????? ??????
???????? ?????? ???????? ???????? ??? ??????????? ??????
{sape_links}