ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ
КАЛЕНДАР ПОДІЙ
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
КУРСИ ВАЛЮТ
???? ???????? ?????? ?? ??????
АРХІВ НОВИН



Березень 2024 (10)
Лютий 2024 (18)
Січень 2024 (2)
Грудень 2023 (3)
Листопад 2023 (9)
Жовтень 2023 (9)

«Практика управління людськими ресурсами на державній службі»


Категория: ---       Дата: 21-03-2019, 16:21      

19-20 березня 2019 року відбувся тематичний постійно діючий семінар «Практика управління людськими ресурсами на державній службі» для керівників, спеціалістів служб управління персоналом Буринської, Конотопської, Кролевецької, Путивльської, Сумської, Краснопільської та Білопільської райдержадміністрацій.

«Практика управління людськими ресурсами на державній службі» «Практика управління людськими ресурсами на державній службі»

20 березня в рамках семінару відбулось виїзне практичне заняття в м. Конотоп, на якому зі слухачами досвідом роботи з питань управління персоналом в органах публічного права поділились ЗАБІЯКА Віктор Олексійович – керівник апарату Конотопської державної адміністрації та ГАЙДУКОВА Алла Сергіївна – керівник апарату Буринської районної державної адміністрації.

«Практика управління людськими ресурсами на державній службі» «Практика управління людськими ресурсами на державній службі»

В рамках круглого столу були розглянуті практичні аспекти управління персоналом в ОТГ, актуальні питання застосування трудового та спеціального законодавства в органах публічного права. Практичні заняття провів  МАКУХА Олександр Сергійович – начальник управління з питань персоналу апарату Сумської обласної державної адміністрації та БЄЛЯЄВ Андрій Олександрович –заступник начальника – начальник відділу інституційного розвитку та заохочень управління з питань персоналу Сумської обласної державної адміністрації.

«Практика управління людськими ресурсами на державній службі» «Практика управління людськими ресурсами на державній службі»

Семінар завершив свою роботу врученням сертифікатів.

МАТЕРІАЛИ ДО СЕМІНАРУ:

1. Зразки документів до конкурсу ДС.

2. Практичний посібник для керівників служб управління персоналом.

3. Кадрове діловодство.

4. Діловодство та інструкція.

5. Види відпусток та порядок їх надання.


Если вам понравилась эта новость, не пропустите:

«Практика управління людськими ресурсами на державній службі»{related-news}«Практика управління людськими ресурсами на державній службі»!
«Практика управління людськими ресурсами на державній службі».


__________ _____________ __________ ______ ____ ______ ______________ __________ ________ ______ ________ _____ ________ _______ _____ _________ ____ ______ _____ ______ ___ __________ ____ _______ ______ ______ ______ ________ ______ ____ ________ ____ ________ _______ ______
ОПИТУВАННЯ
Чи має для Вас практичне значення підвищення кваліфікації
Так
Ні
Частково
Не замислювався
?????? ????? ??????
?????? ????? ??????
??????? ???? ??????
?????? ????????????????
?????? ??????? ????
?????? ?i??? ????
????????? ???????? ???????? ??????
???????? ?????? ???????? ???????? ??? ??????????? ??????
{sape_links}